Oproep

Goedendag! Voor zowel de Kerstnachtdienst commissie als de Ferbiningsdienst commissie zijn wij opzoek naar enthousiaste leden!

Wil jij er mede met ons voor zorgen dat we de diensten vanuit een of beide bovenstaande commissies kunnen blijven organiseren? Stuur dan gerust eens een berichtje. Leeftijd, kwaliteiten etc. zijn onbelangrijk. Even in het kort:

De kerstnachtdienstcommissie

De KND-commissie verzorgd ieder jaar met kerstavond een kerstdienst welke gericht is op bewoners uit het hele dorp + wie zich bij de dienst voegen. Het hoofddoel is om een mooie Kerstdienst te organiseren, waarbij we de voorkeur hebben om deze in de gymnastiekzaal te houden. Wij zijn opzoek naar leden die enthousiast zijn om met ons te brainstormen over de invulling zoals we die gewend waren of aan te vullen met vernieuwende ideeën.

De huidige commissie bestaat uit: Jan Douma, Joukje Dijkstra en Annewieke Douma

De Ferbiningsdienstcommissie

Wij verzorgen meerdere (rooster in afstemming met commissie) Ferbiningsdiensten per jaar. Dit betreft een laagdrempelige kerkdienst welke in Markant wordt gehouden in samenwerking met de Ferbiningsband. De dienst wordt bezocht door een breed publiek waarbij alle leeftijden welkom zijn. Binnen de invulling van de diensten is ruimte voor creativiteit en vernieuwende ideeën welke aansluiten bij de visie en het kerk zijn.

De huidige commissie bestaat uit: ds. Guda Borger, Tsjitske vd Velde, Ymkje Kooijker, Freerk Lautenbag, Diny Buma en Annewieke Douma

Lijkt het je gezellig je bij een van de commissie te voegen neem dan vooral contact op. Dit mag via 06-132 273 18 (Annewieke Douma). Stuur gerust een berichtje, appje of doe een belletje als je vragen hebt.