Dropactie voor Moldavië en het jeugdwerk Jistrum Maandagavond 20 maart 2023!

Op maandagavond 20 maart komt de jeugd van Jistrum bij u langs om heerlijke dropjes te verkopen. We verwachten tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij u langs te komen.

De opbrengsten verdelen we evenredig over twee doelen namelijk: de actie voor Moldavië en het Jeugdwerk Jistrum. Mocht u liever aan één doel specifiek geven, dan kunt u dit bij deur aangeven.

Actie Moldavië: vanuit de kerk van Jistrum wordt geld ingezameld voor het project kindertehuis/dagcentrum Moldavië. Dit project biedt kwetsbare kinderen o.a hulp bij leren/educatie, verkrijgen van maaltijden en kleding, sport en spel etc. Hiervoor wordt tot en met mei 2023 geld ingezameld en met deze actie willen we daar graag een deel aan bijdragen.

Jeugdwerk Jistrum: Vanuit de kerk organiseren wij voor de jeugd van Jistrum diverse activiteiten. Zo wordt er iedere 2 weken een clubavond of tienerdienst georganiseerd. Met het geld wat we ophalen met deze actie kunnen we leuke activiteiten organiseren waaronder een afsluitende activiteit van het seizoen (bijv. bbq of clubweekend).

Wij hopen dat u de deur voor ons wilt openen en een bijdrage wilt leveren.

Tot 20 maart!

Groetjes van het jeugdwerk Jistrum.