De gezichten achter de livestream

Beste gemeente leden.

Zoals u weet is de kerk tijdens de Corona periode begonnen met het uitzenden van de kerkdiensten via internet (YouTube). U hebt ons tijdens de uitzendingen bijna nooit in beeld gezien maar we waren elke zondag aanwezig om voor u de uitzending te verzorgen.  Wij Willianne en Siemen de gezichten achter de livestream van PKN Jistrum willen u dan ook bedanken als trouwe kijkers. De afgelopen twee jaar hebben wij met veel plezier dit voor u verzorgd, We hebben daarnaast veel geleerd en ons zelf de opdracht gegeven om de lat op technisch gebied steeds een beetje hoger te leggen. Maar aan alles komt een einde.  Na bijna 2 jaar heeft de kerkenraad besloten dat de kerk zelf de livestreams gaat verzorgen. Inmiddels is de apparatuur aangeschaft en geïnstalleerd en zijn de eerste diensten met de nieuwe apparatuur uitgezonden. In de maand januari/februari zullen wij de gemeenteleden die met deze apparatuur gaan werken hier uitleg en instructies over geven. Wij zullen ons meer op de achtergrond houden en waar nodig gaan wij ondersteunen.

Wat veranderd er voor de kijker?

Tot nu toe was u als kijker gewend dat u elke zondag op de link op de website kon klikken om bij de dienst te komen. Maar dit gaat dit veranderen.  Binnenkort verwijst deze link u niet meer rechtstreeks naar de uitzending. Maar naar het YouTube account van de PKN Jistrum.  Hier vind u alle diensten die vanaf 9 januari 2022 opgenomen zijn.

Onder het kopje Home vind u de recente video’s of video’s die vaak bekeken zijn.
onder het kopje video’s vindt u alle uitzendingen die vanaf 9 januari ’22 zijn uitgezonden.

( De diensten van voor 9 januari 2022 blijven gewoon beschikbaar via deze link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvuCrSsZXLeP5pux3hEmyVNlKdwuyJ3RM  )

Ondanks dat wij minder op de voorgrond aanwezig zullen zijn. Proberen we wel altijd dingen te verbeteren op technisch gebied. Heeft u op of aanmerkingen op aan bijvoorbeeld de website van de kerk of aan de livestreams of het beeld of geluid in de kerk zelf? Dan horen wij dat graag!  U kunt uw op of aanmerkingen doorgeven via: techniek@pknjistrum.nl